Posto nemam nikakav konverter trenutno da koristim, ja cu ovako da opisem ruku sto slikovitije...pa bih volio komentar od trenera i ostalih...
U pitanju je cash game sto NL20.
Ja sam UTG sa 37$ KcKd. Dizem 0.7.
MP fold.
HJ call. On ima 8.5$.
BTN fold.
SB fold.
BB 3bet na 3$. I on je kao neki reg, ima 5 zvjezdica, i ima 30-ak$ kao i ja. Ali imao je tako neke cudne linije i sajzinge, kao da je fish, ali kontam da nesto vjezba kod nas, jer mu je status Elite, ali sta znam. Uglavnom igra wide i agressive.
Ja odlucujem da ga 4betujem na 9$.
HJ fold.
SB call.
Flop: QsJs4c
I on kao iz topa donk bet all in 20$.
Tako i mene stavlja u poziciju da moram ici skoro citav svoj stek na sto ako odlucim call.
I bojao sam se da nema mozda QQ ili JJ posto je platio samo 4bet, nije isao all in, jer pretpostavljam da bi isao 5bet all in sa KK i AA pre flop.
I da se mozda boji boje i skale, pa da zato to mozda radi.
Nakon duzeg razmisljanja, odlucio sam da ga pozovem, jer sva dotadasnja igra s njim i na ostalim stolovima mi je bila fishy, bez obzira na njegove zvjezdice, tako da sam pozvao.
On okrece Tc9c?!?!? Ceka UPnDown Straight sa dvije manje karte...
Turn As.
River Jh.
I ja uzimam pot 57.9$
Interesuje me da li je bio dobar call...posto iako sam dobio ruku, osjecaj mi govori da je bio los call.
Ali u svakom slucaju imam dobar note za njega u buduce...
U pitanju je cash game sto NL20.
Ja sam UTG sa 37$ KcKd. Dizem 0.7.
MP fold.
HJ call. On ima 8.5$.
BTN fold.
SB fold.
BB 3bet na 3$. I on je kao neki reg, ima 5 zvjezdica, i ima 30-ak$ kao i ja. Ali imao je tako neke cudne linije i sajzinge, kao da je fish, ali kontam da nesto vjezba kod nas, jer mu je status Elite, ali sta znam. Uglavnom igra wide i agressive.
Ja odlucujem da ga 4betujem na 9$.
HJ fold.
SB call.
Flop: QsJs4c
I on kao iz topa donk bet all in 20$.
Tako i mene stavlja u poziciju da moram ici skoro citav svoj stek na sto ako odlucim call.
I bojao sam se da nema mozda QQ ili JJ posto je platio samo 4bet, nije isao all in, jer pretpostavljam da bi isao 5bet all in sa KK i AA pre flop.
I da se mozda boji boje i skale, pa da zato to mozda radi.
Nakon duzeg razmisljanja, odlucio sam da ga pozovem, jer sva dotadasnja igra s njim i na ostalim stolovima mi je bila fishy, bez obzira na njegove zvjezdice, tako da sam pozvao.
On okrece Tc9c?!?!? Ceka UPnDown Straight sa dvije manje karte...
Turn As.
River Jh.
I ja uzimam pot 57.9$
Interesuje me da li je bio dobar call...posto iako sam dobio ruku, osjecaj mi govori da je bio los call.
Ali u svakom slucaju imam dobar note za njega u buduce...
Comment