Pozdrav svima,zovem se Ognjen,imam 20 godina ,rodjen sam u Boru ali "studiram" u Beogradu. Napisao bih nesto o svojim prvim koracima u svetu pokera. Krenulo je sve od Zynge i pokera na fejsu mada oduvek sam voleo da igram karte... Nakon toga krenuo sam live da igram sa nekih 15godina po lokalnim birtijama prepunih dima i lokalnih matorca gamblera. Na pocetku smo igrali uglavnom turnire ja bio nitercina i uzimao vecinu njih,nakon toga kada je gazda provalio da nema nesto kinte od takvih turnira krenuli smo cash game da igramo 10/20 mada nisam bio neki ljubitelj cash gamea... Sto se tice online pokera igrao sam ga na laznom nalogu kada budem dobar na live igri (neko mi prebaci 50ak $ na Pokerstarsu) i odmah na NL50 jer nisam imao vremena za gubljenje
Naravno tako sam i prolazio i mislim da su mi regovi NL50 na starsima dosta zahvalni... Sto se tice Live turnira igrao sam u Sarajevu bio neko 11o mesto (cak me ima i na Hendmobu) bez imalo znanja o pokeru samo iz iskustva vs lokalnih kockara i nekom kupovinom dosao do 800e nagrade i to je bio vrhunac moje live karijere 
. Sto se tice online pokera u to sam usao u Junu ove godine i to preko BestPokerCoachinga bez ikakvog znanja o online pokeru uopste,krenuo sa NL2 pa NL5 i na kraju sto se tice BPC-a do NL10. Tada na scenu stupa moj tadasnji poznanik Kobi (Kirko) i vrbuje me da igram za Gerovit team online pa eto me sad tu. Trenutno igram NL20 na pokerloco i ne ide bas nesto najbolje,ali bice bolje jer verujem da uz predan rad i vezbu sve ce to da dodje na svoje. Sto se tice preslaska iz BPC u GTO sam iskljucivo odlucio zbog rada sa Milanom,sefa na GTO
Verujem da cu uz njega vrlo brzo napredovati i doci do svog cilja a to je bitanje NL500,pa sam ovaj blog nazvao tako i nadam se da cemo svi prisustovati tom grafu. Da ne davim mnogo za prvi put toliko od mene cujemo se za par dana kada cu da bacim graf sa NL20 od nekih 20k hands. GLGLGL

Comment