Announcement

Collapse
No announcement yet.

**Od $10.000 do $100.000 - Putovanje kroz Mid stakes - II faza "Totalne Dominacije"**

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• **Od $10.000 do $100.000 - Putovanje kroz Mid stakes - II faza "Totalne Dominacije"**

Dobrodosli u II fazu projekta "Potpuna dominacija"

Click image for larger version

Name:	shock-surprise.gif
Views:	1
Size:	2.18 MB
ID:	312

Ovde nastavljam put koji sam krenuo sa nano preko micro i low stakes MTT-a
    , do MID stakes sada na putu do Totalne Dominacije

Moji djaci su trazili ovaj 10k do 100k kao za njih najvise inspirativan u ovom trenutku.
    Sa velikim zadovoljstvom krecem na ovo putovanje koje cu da dokumentujem, jer kao sto sam vec napomenuo, koristi od prvog challeng-a su bile ogromne i mnogo vece nego sto sam ocekivao.

U ovom blogu cu vise pricati o rukama, pripremi, mentalnoj igri, fokusu, razlici iznedju vanila i PKO turnira i jos puno stvari koje su veci izazov na vecim limitima.
    Voleo bih da zapocnemo i diskusije o rukama i o celom procesu i iako vodim coaching i staking program zelim da nevezano za reklamu ili neki direktan benefit, pomognem ljudima kojima moze ta pomoc da znaci, bez obzira da li su u programu ili ne.

Ko ne zeli ovde da pise moze da mi se obrati na skype ili discord, gerov1t mi je handle.

U narednom postu kratak update prvog dana a onda bice i opsirnijih tekstova o svemu sto sam pomenuo.

Do sledeceg citanja srecno za stolovima!

Name:	image_311.gif
Size:	751.1 KB
ID:	311

Name:	giphy.gif
Size:	448.0 KB
ID:	315

Comment

Name:	giphy.gif
Size:	1.59 MB
ID:	316

Comment

Update dani 1-5

Broj turnira: 198

Bankroll: $11.952

Plus/minus: +1010

Ovaj pocetak su obelezile diskonekcije, crashovanje celih mreza ili samo za mene

Na gg-u veliki nedeljni crash, na WPN-u svaki dan po par turnira iz OSS serije se ukoci i ne mogu da nastavim.
        Vratili su novac i jedni i drugi ali dok je GG po icmu, WPN samo buy in sto nij ebas sjajno lai sta je tu je.
        Loswa strana je sto su bili lepi turniri sa dobrim prilikama a nisam moigao da ih dovrsim
        Medjutim i to je deo posla poker grindera, vrlo ucestala stvaru danasnjem pokeru, pa jeidno sto mozemo je da s epotrudimo da nas ne istiltuje kad se desi tako nesto
        sve u svemu nije los pocetak igrao sam prilicno dobro iako sam barem2 dana bio prilicno nervozan, igra je bila mirna i to je super.
        ne mogu tacno da odredim uzroke nervoze ali sigurno je da nedovoljno spavanje utice dobrim delom.
        Nastavio sam sa jutarnjom rutinom setnje i vezbe i sto se tice rada na igri, svaki dan radim ili sa djacima ili sam odredjene teme.
        Ove nedelje je bio fokus na FT range-vima na vanila turnirima, PKO rangeovi sa 50 do 25% fielda, pre svega squeeze prilike.

Name:	BH 10 special 9ti.png
Views:	2
Size:	126.5 KB
ID:	322

Name:	1vo turbo 5.png
Size:	120.0 KB
ID:	323

Name:	prvo bh turno 22 sep.png