Dan za zaborav.Počeo u 3 završio u jedan.Bilo par poluprilika ali bez realizacije.Sutra nastavljamo
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Bez variacije
Collapse
X
-
Evo mene nazad.Došlo do zasičenja mozga i trebao sam da napravim mini pauzo i to sam iskoristio za skok u Visoko do Semira gde me je ugostio on lično i izpratili smo zajedno finale us Opena gde bi još jednom čestitao Novaku na neverovatnem uspjehu.Danas sam več odigrao solidan sešn i sutra se vračamo nazad u pune kapacitete.Bilo par deep ranova ali ništa za sad od masnog.
Comment
-
Završen četvrtkov grind.Igrom sam zadovoljan i rutine nastavljam da ispunjavam tako da u dobrom smo momentumu.Nažalost i dalje smo u downswingu ali nadamo se da se preokrene i ovaj bad run.Jebiga takav je taj posao kad ide dobro na vrhu si svjeta a par dana ide malo lošije i sve izgleda kao da ništa nema smisla.Ali uz dobre navike i dobar mindset može i ova igrica da se pobedi.
Comment
-
Eto nas vratili smo se danas za stolove,uhvatio me virus covid-21 pa sam odležao 2 dana u bolnici u Celju.Uspeo sam da dobijem heads up protiv virusa i odmah sam pokušavao da prenesem dobru formu i na poker stolove ali...Ran je bio izuzetno loš pa sam hvala bogu odigrao kako treba i sam uspjeo da završim dan umesto velikog minusa sa srednje velikim minusom.Treba da kažem da se mi baš svidja poker i da je jedan od razloga čime se bavim ovim to da može čovjek da ima fleksibilan urnik kad če radi i kad če odmara.To mi se baš nije svidjalo dok sam radio normalan posao jer te svaki šef tera kuči posle 8 sati i može se radi samo 5 dana u nedelji a ove može čovjek sam da si napravi raspored i tako mogu da radim 6 dana nedeljno po 12 sati.Hvala ti poker na tome!!!!
Comment
-
Nedelja breakeven.Juče sam bio slobodan i danas sam se vratio za stolove.Igrom zadovoljan.Posle malo opuštancije za vikend vračamo nazad i disciplino i za druge stavri van pokera da se ostvaru uslovi za dobre rezultate.Danas sam igrom zadovoljan,bilo par deepa rana fali samo još rezultat.U narednim danima uz sve nabrojano gore nebi trebalo ni on da ne dodje.
Comment
Comment