Announcement

Collapse
No announcement yet.

**Od $10.000 do $100.000 - Putovanje kroz Mid stakes - II faza "Totalne Dominacije"**

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Update dani 74-77

Broj turnira: 187

Plus/minus: +1548

Bankroll: $17.096

U prethodnom periodu se povecala agresija, pre svega kao posledica pracenja nivoa koncetracije kroz igru i to je urodilo sa dosta vise deepova i lepih prilika za jace score-ove.
    Borio sam se sa BvB igrom jer sam malo vise automatski igrao i pokusavao da eksploatisem tendecije populacije i nisma puno obracao paznju na konkretne igrace u ranijim fazama.
    Kad sam se malo vise fokusirao bilo je dosta bolje.
    Nisam zadovoljan check/raiseom ni za value ni za blef a posebno a value pa cu da vise obratim paznje na to, zatim multiway OOP spotove kao i nastavak rangeova u hrcu za PKO razlicite faze sa menjanjem post flop tendencija.
    Ok su rezultati ali i dalje volume kaska
    Srecno svima za stolovima!

Click image for larger version

Name:	Treci mystery.png
Views:	1
Size:	134.6 KB
ID:	364

Name:	WPN trece.png
Views:	1
Size:	10.4 KB
ID:	365

Comment

Update dani 78-84

Broj turnira: 306

Plus/minus: -271

Bankroll: $16.825

Pozdrav posle duzeg vremena!
      Trebalo mi je više vremena da saberem partije i rezultate nego što sam proveo igrajući, što se vidi iz volumena
      Stacionariao sam se u Grčkoj i sad će biti jedam letnji grajnd ne tako intenzivan, no to opet nije velika razlika u odnosu na prethodni period.
      Ono što je važnije je da sam imao sesije sa djacima redovno i da to daje rezultate a i jeste mi prioritetno.
      Kao Jokić što kaže ovako nisam samo ja srećan nego barem još jedan igrač
      Uglavnom ovaj letnji grajnd mi je uvek bio profitabilan, valjda uz opuštanje ide i sve drugo lakše, tako da se nadam da će barem ta tradicija da se nastavi.
      Srećno svima koji igraju i prijatan odmor onima koji odmaraju!

Comment

Update dani 85-93

Broj turnira: 413

Plus/minus: +1360

Bankroll: $18.125

Zadnjih dana sam zadovoljan igrom. Uz opustanje lagani grajnd, bez nervoze i u odlicnom fokusu sve je bilo lakse.
        Radio sam na ispravljanu leakova koji se stvaraju zbog pada fokusa i/ili "lenjosti" u igri, sto su sitniji propusti ali se naravno vremenom nakupe i znacajno uticu na winrate.
        To su problemi tipa: "Ovo je rana faza ne moram da squezneem dovoljno je dobar i call" ili "ovaj river mogu da overbetujem posle x/c, /x/x ali i ne moram ionako nece da bace verovatno"
        Verujem da se svi grajnderi suocavaju sa ovakvim stvarima u nekom trenutku i to su greske koje me najvise nerviraju u mojoj igri jer me podsecaju kako nekad igram na autopilotu ili se zagledam u nesto dok igram pa ne stignem da 3betujem i slicno.
        Isfiltrirao sam u PT-u spotove kod kojih najcesce pravim takve greske i posle svake sesije (a nekad i toku) pogledam da li imam neke ocigledno propustene i onda me to vrati u fokus.
        Ovih dana malo olimpijada me izbaci, mada cim nesto vaznije igramo tog dana obicno ne grajndam.

Srecno svima a najvise nasim olimpijcima!

Name:	WPN prvo.png
Views:	2
Size:	272.1 KB
ID:	366

Comment

Update dani 94-97

Broj turnira: 155

Plus/minus: +201

Bankroll: $18.326

Nastavio sam da igram prilicno fokusirano i opusteno, bez silovanja spotova ili pada u neku C igru. Nisam igrao kad su nasi plesali u Parizu sto je bitno za stabilnost.
          Analizirao sam nadalje multiway spotove i nasao jos mesta za eksploataciju protivnika. Imam neke nove materijale a i sa updateom Wizarda bice mnogo lakse analizirati icm spotove, tako da se radujem radu na igri u narednom periodu.
          Ajmo sada da probamo da iskoristimo dobru atmosferu u finisu leta da padne neka ozbiljnija bocka
          Srecno za stolovima!

Comment

Update dani 98-100

Broj turnira: 135

Plus/minus: +192

Bankroll: $18.518

Kraj boravka u Grckoj, miks putovanja i obaveza tamo nije doppustio mnogo igre.
            Bitno je da su baterije pune, osecam se sjajno i ovaj sad udrani kvartal ce biti moj!
            Serije se zahuktale na svim sajtovima, sad idemo udarncki,
            Nemam sta mnogo da prijavim vezano za poker, samo rekoh da se javim da znate da sam ziv
            Srecno momci i devojke idemo jako sad!

Comment

Update dani 101-107

Broj turnira: 292

Plus/minus: -$430

Bankroll: $18.088

bilo je pregrst prilika ali bez neke jace realizacije, steta no idemo dalje.
              Serije su se zavrsile, propustio sam vecinu nedelja nazalost, medjutim s obzirom na varijaciju mozda to i nije tako lose
              Igrao sam solidno, u nekim trenucima sam malo padao ali ev winrate je sjajan pa se ne zalim mnogo.
              Uglavnom sam se igrao sa GTOWizardom i zakljucavanjem u ICM fazi i racunajuci i PKO-e i tu je sad citava jedna nova dimenzija koja tek treba da se istrazuje.
              Radio sam i ranije simulacije racunajuci i ICM u PIO solveru ali zbog brzine to su 2 potpuno razlicita sveta.
              Uzecu uskoro i Rocketsolver koji racuna 3way u real time-u mada postoje rezerve oko tacnosti, ali benefiti verovatno nadmasuju nepreciznost pa cemo probati.
              Sve u svemu ocekujem jaci volume i rad u oktobru pa ostanite sa mnom.
              Do sledeceg citanja, srecno za stolovima!

Comment

Update dani 108-117

Broj turnira: 485

Plus/minus: +2352

Bankroll: $20.440

Posle duze pauze konacno da se javim. Zadovoljan sam igrom u velikom delu, bilo je manje propustenih spotova i igre van fokusa nego obicno, sto me raduje.
                radim svaki dan sa djacima na raznim temama i to me unapredjuje konstantno a uspem i da pregledam svoje ruke, odradim leak finder i gledam da se drzim lajt motiva nekog. Naprimer zadnjih dana pokusavama da skvizujem veoma siroko i iskoristim lose flatting rangeove protivnika kao i da povecam odbranu protiv x/r na flopu i da raiseujem thin value betove na riveru.
                Ovako mi je lakse da dublje istrazim temu a da vecinu ostalih spotova (barem dok ne budem deep) igram manje vise automatski i taj pristup mi odgovara.
                Takodje izucavam i materijale neke kao i bazu populacije regova i fiseva i trazim nove eksploatacije.
                Idemo sad jako kraj godine da kapitalizujemo na svemu ovome!

Name:	ninja 1.png
Size:	71.4 KB
ID:	367

Name:	Trece mystery 20 ipoker.png
Size:	642.1 KB
ID:	368

Comment

Update dani 118-125

Broj turnira: 339

Plus/minus: -1389$

Bankroll: $19.051

Nisam se javljao neko vreme, jer nije bilo mnogo čega za prijaviti
                  U jednoj rečenici: nikad bolja igra, nikad gori rezultati
                  Radilo se na igri konstatno i fokus je bio na zavidnom nivou. medjutim bogovi varijacije nam nisu bili naklonjeni.
                  Ima veze i to što sam igrao samo peak sate i turnire sa najviše ljudi, tako da je i za očekivati da bude turbulentno.
                  Brdo rekreativaca za stolovima u ovo doba godine i naravno njihov stil ume da još malo poveća varijaciju ali neka se samo množe ne žalimo se

Sve u svemu, nadamo se da decembar donosi preokret, srećno svima za stolovima!

Comment

Dugo nisam posecivao forum izgleda jos ziv ali na aparatima

Comment

Update dani 126-150

Broj turnira: 777

Plus/minus: +1282

Bankroll: $20,232

Evo i update-a posle dugo vremena.
                      Igrao sam vise cash u prethodnom periodu pa se nisam javljao dok nisam sakupio solidan broj partija.
                      Krenuli smo jace zadnjih mesec dana u MTT-e i plan na dalje ce biti dosta vise turnira nego casha.
                      Na igri se radilo dosta i ima zanimljivih adjustmenta koji se prave, videcu da u narednom periodu vise pisem o tome.

Sto se tice rezultata, brdo stativa nista specijalno se nije bocnulo ali bice uskoro, mozda vec na GG world festivalu

Kratko javljanje dok me ne zaboravite skroz pa ce detaljnije u sledecim postovima.

Srecno svima za stolovima!

Comment

Originally posted by GageX View Post
                        Dugo nisam posecivao forum izgleda jos ziv ali na aparatima

Na aparatima da ali bice i tu nekih promena stay tuned
                        Ako jos uvek ima bilo koga u ovoj preriji...

Comment

Working...
                        X