Announcement

Collapse
No announcement yet.

**Od $10.000 do $100.000 - Putovanje kroz Mid stakes - II faza "Totalne Dominacije"**

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Update dani 74-77

Broj turnira: 187

Plus/minus: +1548

Bankroll: $17.096

U prethodnom periodu se povecala agresija, pre svega kao posledica pracenja nivoa koncetracije kroz igru i to je urodilo sa dosta vise deepova i lepih prilika za jace score-ove.
    Borio sam se sa BvB igrom jer sam malo vise automatski igrao i pokusavao da eksploatisem tendecije populacije i nisma puno obracao paznju na konkretne igrace u ranijim fazama.
    Kad sam se malo vise fokusirao bilo je dosta bolje.
    Nisam zadovoljan check/raiseom ni za value ni za blef a posebno a value pa cu da vise obratim paznje na to, zatim multiway OOP spotove kao i nastavak rangeova u hrcu za PKO razlicite faze sa menjanjem post flop tendencija.
    Ok su rezultati ali i dalje volume kaska
    Srecno svima za stolovima!

Click image for larger version

Name:	Treci mystery.png
Views:	1
Size:	134.6 KB
ID:	364

Name:	WPN trece.png
Views:	1
Size:	10.4 KB
ID:	365

Comment

Update dani 78-84

Broj turnira: 306

Plus/minus: -271

Bankroll: $16.825

Pozdrav posle duzeg vremena!
      Trebalo mi je više vremena da saberem partije i rezultate nego što sam proveo igrajući, što se vidi iz volumena
      Stacionariao sam se u Grčkoj i sad će biti jedam letnji grajnd ne tako intenzivan, no to opet nije velika razlika u odnosu na prethodni period.
      Ono što je važnije je da sam imao sesije sa djacima redovno i da to daje rezultate a i jeste mi prioritetno.
      Kao Jokić što kaže ovako nisam samo ja srećan nego barem još jedan igrač
      Uglavnom ovaj letnji grajnd mi je uvek bio profitabilan, valjda uz opuštanje ide i sve drugo lakše, tako da se nadam da će barem ta tradicija da se nastavi.
      Srećno svima koji igraju i prijatan odmor onima koji odmaraju!

Comment

Update dani 85-93

Broj turnira: 413

Plus/minus: +1360

Bankroll: $18.125

Zadnjih dana sam zadovoljan igrom. Uz opustanje lagani grajnd, bez nervoze i u odlicnom fokusu sve je bilo lakse.
        Radio sam na ispravljanu leakova koji se stvaraju zbog pada fokusa i/ili "lenjosti" u igri, sto su sitniji propusti ali se naravno vremenom nakupe i znacajno uticu na winrate.
        To su problemi tipa: "Ovo je rana faza ne moram da squezneem dovoljno je dobar i call" ili "ovaj river mogu da overbetujem posle x/c, /x/x ali i ne moram ionako nece da bace verovatno"
        Verujem da se svi grajnderi suocavaju sa ovakvim stvarima u nekom trenutku i to su greske koje me najvise nerviraju u mojoj igri jer me podsecaju kako nekad igram na autopilotu ili se zagledam u nesto dok igram pa ne stignem da 3betujem i slicno.
        Isfiltrirao sam u PT-u spotove kod kojih najcesce pravim takve greske i posle svake sesije (a nekad i toku) pogledam da li imam neke ocigledno propustene i onda me to vrati u fokus.
        Ovih dana malo olimpijada me izbaci, mada cim nesto vaznije igramo tog dana obicno ne grajndam.

Srecno svima a najvise nasim olimpijcima!

Name:	WPN prvo.png
Views:	2
Size:	272.1 KB
ID:	366

Comment

Update dani 94-97

Broj turnira: 155

Plus/minus: +201

Bankroll: $18.326

Nastavio sam da igram prilicno fokusirano i opusteno, bez silovanja spotova ili pada u neku C igru. Nisam igrao kad su nasi plesali u Parizu sto je bitno za stabilnost.
          Analizirao sam nadalje multiway spotove i nasao jos mesta za eksploataciju protivnika. Imam neke nove materijale a i sa updateom Wizarda bice mnogo lakse analizirati icm spotove, tako da se radujem radu na igri u narednom periodu.
          Ajmo sada da probamo da iskoristimo dobru atmosferu u finisu leta da padne neka ozbiljnija bocka
          Srecno za stolovima!

Comment

Working...
          X