Pozdrav kolege pokeraši!
Zovem se Milan i igram poker 10 godina, sve formate no limit holdema./
Pokrećem ovaj challenge iz više razloga; da bih motivisao sebe da vratim dispilinu u svoj rapored, da pokušam da pokažem da je moguće u 2022 krenuti od početka i pobediti igru. Da vidim iz prve ruke da li su se i koliko promenile tendencije igraca od micro limita pa na gore i naravno bezočna reklama staking i coaching grupe koju vodim
Krenimo redom, prvo pravila izazova:
1. Bankroll management: minimum 60 buy in-a da bih ostao na nekom limitu
na primer: sa početnih 200 dolara mogu da igram i $3 turnire ali već ako stignem do $180 moram da move down na $2 i ispod
2. Moram da analiziram svoje ruke barem jednom nedejnono i objavim šta sam uvideo
3. Na kraju svake sesije objavljujem stanje bankrolla
4. Računaju se samo aktivni dani u izazov (imam dvoje dece i majku kojoj je potrebna nega tako da je neminovno da nekad odsustvujem)
5. Mogu da napravim reload 2 puta ukoliko bastujem
6. Rakeback/poeni/bonusi ulaze u bankroll takodje
Za početak ću igrati GGnetwork i Winamax planiram da ubacim još i ipoker i WPN ako mi bude bilo potrebno još turnira.
Pocetni bankroll:
Natural8: 100$
Winamax: 100e
Zovem se Milan i igram poker 10 godina, sve formate no limit holdema./
Pokrećem ovaj challenge iz više razloga; da bih motivisao sebe da vratim dispilinu u svoj rapored, da pokušam da pokažem da je moguće u 2022 krenuti od početka i pobediti igru. Da vidim iz prve ruke da li su se i koliko promenile tendencije igraca od micro limita pa na gore i naravno bezočna reklama staking i coaching grupe koju vodim
Krenimo redom, prvo pravila izazova:
1. Bankroll management: minimum 60 buy in-a da bih ostao na nekom limitu
na primer: sa početnih 200 dolara mogu da igram i $3 turnire ali već ako stignem do $180 moram da move down na $2 i ispod
2. Moram da analiziram svoje ruke barem jednom nedejnono i objavim šta sam uvideo
3. Na kraju svake sesije objavljujem stanje bankrolla
4. Računaju se samo aktivni dani u izazov (imam dvoje dece i majku kojoj je potrebna nega tako da je neminovno da nekad odsustvujem)
5. Mogu da napravim reload 2 puta ukoliko bastujem
6. Rakeback/poeni/bonusi ulaze u bankroll takodje
Za početak ću igrati GGnetwork i Winamax planiram da ubacim još i ipoker i WPN ako mi bude bilo potrebno još turnira.
Pocetni bankroll:
Natural8: 100$
Winamax: 100e
Comment